• ερωτήσεις & απαντήσεις
  • public.gr
  • Blog
  • 55 καταστήματα
  • επικοινωνία
  • live chat
 
 

Ο Δράκος των Χρωμάτων

Βοτανικός Κήπος Διομήδους

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Βοτανικός Κήπος Διομήδους
Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι


ΔΙΑΡΚΕΙΑ
60'

Απευθύνεται σε παιδιά από  3 - 7 ετών

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
8€ γενική είσοδος
7€ ομαδικό/οικογενειακό (3+ άτομα)
7€ εκπτωτικό


E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, αν έχετε δικό σας εκτυπωτή, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή αρχείου PDF και να τα εκτυπώσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισέλθετε απευθείας στο χώρο της εκδήλωσης, χωρίς να περάσετε πρώτα από το ταμείο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΑΦΜ: 090247054
ΔΟΥ: ΣΤ' ΑΘΗΝΩΝ
ΕΔΡΑ: ΑΛΚΜΗΝΗΣ 13, Κ. ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
  • Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, 17:00 Ο Δράκος των Χρωμάτων Βοτανικός Κήπος Διομήδους ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
  • Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, 17:00 Ο Δράκος των Χρωμάτων Βοτανικός Κήπος Διομήδους ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΔιαθεσιμότητα:    
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΑν μπορούσαμε να περιγράψουμε την αγάπη μας για τη ζωή, τότε θα την περιγράφαμε με χιλιάδες χρώματα, όσα είναι τα χρώματα των ανθρώπων, των λουλουδιών, της φύσης!

Με μια πορεία εξαιρετικά, sold out,  πετυχημένων παραστάσεων, ο «Δράκος των Χρωμάτων», έρχεται να μας ξεσηκώσει με δύο μοναδικές εμφανίσεις, στο φυσικό θεατράκι του Ξέφωτου στον σε  Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι!
(Σε συνεργασία με τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους)


Η Ομάδα Μορφές Έκφρασης θα ζωντανέψει το υπέροχο παραμύθι της Άννας Σεβαστής Τζίμα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Μουσική, λόγος και Κίνηση γίνονται ένα και μας παρασέρνουν σε μια χαρούμενη περιπέτεια

Υπόθεση:

Μια φορά κι έναν καιρό ένας δράκος λιχούδης και πεινασμένος τριγυρνούσε στο πολύχρωμο δάσος… Μα, με τόσα χρώματα γύρω του και τόσο που πείναγε, δεν άντεξε για πολύ, άνοιξε το στόμα του και άρχισε να καταβροχθίζει τα χρώματα! Το κόκκινο, που του θύμιζε μια τούρτα φράουλα.  Το πράσινο,  που του θύμιζε γλειφιτζούρι με γεύση αχλάδι,  και πόσα ακόμη που του θύμιζαν τα πιο υπέροχα γλυκά! Χωρίς να το καταλάβει, ο Δράκος κατάφερε να φάει όλα τα χρώματα του δάσους! Τα ζώα, οι άνθρωποι και τα παιδιά αναστατώθηκαν αφού πια όλα στο δάσος έμοιαζαν ίδια … Με πάνω από 5000 θεατές ο «Δράκος των χρωμάτων» είναι μια ακόμα πετυχημένη μουσική παράσταση της Άννας Σεβαστή Τζίμα και της ομάδας «Μορφές Έκφρασης» που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τον ρυθμό και τις πολύ όμορφες μελωδίες της! Τα παιδιά θα γίνουν ενεργά μέλη της περιπέτειας συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη της, είτε  τραγουδώντας, είτε χορεύοντας, είτε συμμετέχοντας θεατρικά!

Ο «Δράκος των χρωμάτων» μας θυμίζει με τις αταξίες του, πώς η διαφορετικότητα, και η πολυχρωμία κάθε είδους στην φύση και στον άνθρωπο είναι που κάνει τη ζωή μας τόσο συναρπαστική, καθώς μας γεμίζουν με εσωτερικό πλούτο και μεγαλύτερη κατανόηση για τη ζωή.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 3-7 ετών


Λίγα λόγια για τις Μορφές Έκφρασης (Παιδικό τμήμα)

Οι Μορφές Έκφρασης δραστηριοποιούνται από το 2004 στον χώρο των παραστάσεων και δράσεων για παιδιά. Η προσέγγιση τους είναι βασισμένη στο τρίπτυχο: Κίνηση, Λόγος, Ρυθμός που επιτρέπει στο παιδί να επικοινωνήσει άμεσα με την ιστορία και να αποκτήσει μια πλήρη βιωματική θεατρική εμπειρία, ακόμα και σε πολύ μικρή ηλικία. Με ζωντανή μουσική και πρωτότυπα μουσικά όργανα  αντλούν τα θέματα τους από παραδοσιακά παραμύθια, μύθους αλλά και πρωτότυπα παραμύθια. 

«Η μέριμνα μας είναι να μεταφέρουμε στα παιδιά με τρόπο κατανοητό και ταυτόχρονα παιδαγωγικό , αξίες και γνώση για τη ζωή και τον εαυτό τους. Εδώ και 16 χρόνια μεταφέρουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας μεταξύ του ηθοποιού και του παιδιού, δίνοντας μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη σχέση του παιδιού με το θέατρο και την Τέχνη»

Συντελεστές: 
Σύλληψη-κείμενο-τραγούδια-σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική: Άννα Σεβαστή Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης
Ερμηνεύουν: Άννα Σ. Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης
Διάρκεια: 60 λεπτά
Τηλ: 210 3464903 – 210 3464002
Βοτανικός Κήπος Διομήδους: Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι